2 сент. 2014 г., 07:45

Небе 

  Поэзия » Любовная
449 0 1



                              НЕБЕ

 

                             Oбърна чашата небето

                             тази нощ да му погледам на звезди.

                             Предрекох му дъждовен петък

                             и лято дълго - да го подлуди.

                             Предрекох до една звездите

                             да се влюбят и направят двойки.

                             Щастливо блеснаха очите му.

 

                             Останаха самотни твоите...

 

 

 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??