10.11.2021 г., 10:34 ч.

Небеса 

  Поезия
141 0 0

не повелява
любовта — сърце да се
обезсърчава

 

не разрешава
любовта — сърце да се
опечалява

 

а се вселява
в него и окриля го
и благославя

 

и разтуптява
го и го чрез себе си
ощастливява

 

.............................................

 

и завещава
му — чрез нея — небеса
да съзидава

 

да ги възвисява и

туптейки — озарява

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??