20.10.2019 г., 8:03 ч.

Небесни знаци 

  Поезия » Друга
770 3 12

Родена съм под знака на Лъва 

и с тежката корона съм орисана 

със зъби и със нокти да се боря 

за да опазя дом, традиция. 

 

Червеният рубин е моят камък 

и знае се от стари времена 

твърд е като старинен замък, 

символ на живот и любовта. 

 

Слънцето е моята планета. 

С усмивка да посрещам всеки ден, 

навсякъде да се опитам да огрея, 

ще успея ли сама не знам. 

 

Огънят е моята стихия. 

Изпепелявах, топлех и се смях.

Това е моята магия! 

Аз не живеех, аз горях! 

 

05.08.2019г. 

Кети Колева 

© Кети Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??