9.06.2011 г., 22:31 ч.

Небесно 

  Поезия » Любовна
627 0 2
Току-що поникнах от небето,
току-що се измътих от мътилката си -
безкрила, за да не откъсна корена си.
Ако се опита някой да ме преведе
в словесното езичество,
ще се превия в свитъци.
Ще свърна в бялото необратимо.

© Цветелина Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??