Jun 9, 2011, 10:31 PM

Небесно 

  Poetry » Love
636 0 2
Току-що поникнах от небето,
току-що се измътих от мътилката си -
безкрила, за да не откъсна корена си.
Ако се опита някой да ме преведе
в словесното езичество,
ще се превия в свитъци.
Ще свърна в бялото необратимо.

© Цветелина Бояджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??