Всеки ден нов,
всяка минутка изживяна
за мен е шанс за нов живот,
без злоба, без измама.
Животът пъстър и безкрайно шарен е,
изпълнен с багри, ярки цветове.
Падам, но веднага ставам – какво ще кажеш?
Животът брутален или прекрасен е?!
Красиво утрото, усмихнато и лъчезарно,
показва ми нови хоризонти,
а часовникът за мене спрял е!
Искам тръпката на новите емоции.
И Боговете даже гледат отгоре учудено,
как възможно е щастието пълноценно...
Как се радвам на малките неща непринудено,
за мен всяка секунда живот е безценна...!
Времето не пита, бърза припряно,
надали ще ме попита колко и какво ми трябва.
Целта за мен висока е – Небето искам да достигна...
Брат, баща и майка да прегърна,
за тях света ще покоря...
Вселената в краката им ще сложа,
безкрайното щастие ще подаря!...
© Мария Всички права запазени