16.02.2015 г., 21:37 ч.  

Небето над Берлин 

  Поезия » Пейзажна
955 0 1


Берлин е слънчев днес. Небето - синьо.

И улиците скрито се подсмихват.

Щастливи са самотните комини,

че облаците днес не ги притискат.

 

Прехвърчам между хората, така че

дори на мене хубаво ми става.

Земята даже да е на палачи,

небето днеска всичко ни прощава.

 

Затуй превръща сивия ни град

във весела площадка, въртележка.

Очите ми попиват цвят след цвят:

 небето над Берлин днес не е тежко.

 


 

19.12.2014

© Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??