18.12.2009 г., 16:28 ч.

Небето плаче с моите сълзи 

  Поезия » Друга
478 0 1

Небето плаче,

а сълзите му се стичат по прозореца.

Гледат ме печални

и ме молят да ги пусна вътре.

 

Небето плаче.

Емпатийно в шепи попивам като кърпичка.

И аз плача,

а сълзите ни се сливат в малка локвичка.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??