30.08.2022 г., 21:15 ч.

Небивалици 

  Поезия
246 0 0

"Любовта кръжи около нас!" -
чувам разни хора да говорят.
Май си е изгубила компаса,
все кръжи във грешната посока! 

Или плащам за забравен грях,
или нося по наследство тежка карма.
Срока за любов ли изтървах?
Или кандидатурата ми е негодна? 

"Всичко с времето си!" - някой каза.
С часовника се гледаме накриво -
аз ли чакам него или той ме чака?
Времето тече, не чака никого! 

Отново чувам хорските слова - 
"Доброто винаги при теб се връща!".
А, за моите милион добри дела,
дори една любов не си заслужих!

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??