6.11.2010 г., 21:37 ч.

Нецелунати... 

  Поезия » Източни форми
755 0 17

Неотключени,

неосветени мигове -

нецелунати

 

Незаченати,

непознати сънища -

недолюбени

 

Неразвързани,

недопити истини -

обезлистени...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??