28.05.2013 г., 23:43 ч.

Нечий живот като слънце ти ще огрееш... 

  Поезия » Любовна
479 0 0

Нечий живот като слънце ти ще огрееш,

ще огряваш го, без да залязваш и нощем, и денем,

ще го топлиш с присъствието си, с погледа, с гръдта си,

с допира на твоите по неговите устни.

 

Ще бъдеш ти в очите му необикновена,

загадъчна и желана като никоя друга,

лъч, посока, вяра и надежда,

любов, приятелство и всичко друго.

 

И не защото си приказно-изящна,

и не защото в очите ти би могъл да се изгуби,

а защото ти ще си до него и в хубаво, и в лошо

и ръцете ти единствени след време ще са му опора.

 

Затова свети над него със своя ореол!

Достойна ти бъди в очите му и вярна,

за да те подкрепя и закриля той,

когато и ти си слаба.

За да ти даде всичко, от което

на него и ти си дала.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

http://www.youtube.com/watch?v=bcMUhm1vqOk

 

© kalinvalov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??