12.06.2008 г., 15:09 ч.

Недей 

  Поезия » Любовна
1038 1 25

Недей ми казва колко я обичаш...

Какво боли я, как с теб се целува...

Не чувстваш ли? Главата ми отсичаш...

Не ща да знам в леглото как танцува...

 

Недей ме пита с него как го правя...

Така ме караш с теб да го сравнявам...

Защо във  вино всяка нощ се давя...

Как мразя с утрото да изтрезнявам...

 

Недей да лъжеш, че ме обожаваш!

Че искаш ме в мечтите до полуда...

Не виждаш ли? Така ме разболяваш...

Расте в душата туморът - заблуда...

 

Недей ме моли да съм ти приятел...

Не мога с теб, ей тъй, да се здрависам...

Или ме изрежи от теб със скалпел,

или ми позволи да те обичам...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??