16.02.2007 г., 15:21 ч.

Недей 

  Поезия
614 0 6
Не оставяй розата да падне,
не оставяй да умре цвета.
Не дочаквай паднал пак да стане,
не дочаквай, а подай ръка.

Не забравяй капките как греят,
не забравяй - вятърът шепти.
Не отвръщай, като ти се смеят,
не отвръщай, даже да боли.

Не поглеждай утрото как вехне,
не поглеждай ужас как лети.
Не намирай в мъката утеха,
не намирай, а й помогни.

Не почивай, а качи небето,
не почивай, а роди света.
Не оставяй пепел във ръцете,
не оставяй да умре цвета...

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??