5.11.2013 г., 9:47 ч.

Недей! 

  Поезия » Любовна
565 0 7

До точност на куршум е всичко във цевта.
Замръзналата вечер... и изстрел във главата...
Шлифованите думи от моята ръка...
От чувствата ми пак е кървава Душата...

С чиренче от елен, ханджарът е готов...
Написани и не - опасните ми истини...
В канията е още... и никак не е ново,
че искам да се впия в сърцето ти... и в мислите...

Напълнил съм перото с мастилена отрова.
Листът е прегорял от думите горещи.
Предчувствам и треперя... от собственото слово...
Словесната Магия... и Бъдещата Среща...

Тютюнец съм си взел... Облякох бяла риза...
Мастилото ми свърши... Перото ми немей...
Мой ангел белокрил, защо при мене слиза,
с целувка по челото, твоето: - Недей!?

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??