1.07.2008 г., 11:28 ч.

Недей... 

  Поезия
598 0 5

 

 

Недей...

 

Не продавай мечтите,

които делихме.

Не стреляй в звездите,

сред тях се родихме.

Горяхме на наше небе,

от болка дъждовно.

Обичах те с чисто сърце,

любящо  и волно.

Не захвърляй спомени,

не избърсвай сълзите,

ако утре  отронени

ти разкъсват  гърдите...

Не погубвай лицето ми

в минало тежко и грешно.

Нека бъда в сърцето ти

розата кървава - вечно.

© Теодора Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??