Не!
Недей да ме докосваш!
Не са ме докосвали
мъжки ръце
от хиляда години.
Сама го допуснах,
с разбито сърце
сама ги отхвърлих.
Като онази,
която
живяла самотна
без любов,
без другар...
И така...
От хиляда години...
А моето време...
А моето време
ОТМИНА.
© Роза Василева Всички права запазени
!!!