12 nov 2011, 22:15

Недей да ме докосваш! 

  Poesía » De amor
541 0 2

Не!
Недей да ме докосваш!

Не са ме докосвали
мъжки ръце
от хиляда години.
Сама го допуснах,
с разбито сърце
сама ги отхвърлих.
Като онази,
която
живяла самотна
без любов,
без другар...

И така...
От хиляда години...
А моето време...
А моето време
ОТМИНА.

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??