Недей да ми говориш за любов
Не ме прегръщай толкова горещо
Да ме обичаш ти не си готов
от мене търсиш просто малко нежност
Ти казваш, че обичаш ме безкрайно
и търсиш ме, защото те разбирам
Но аз не мога да обичам тайно
на друг сърце си щом съм подарила
Безкрайно аз за всичко съжалявам
и да се измъчваш ти не искам
То повече от мене заслужаваш...
Човекът твой е някъде наблизо....
© Росица Георгиева Всички права запазени