Jun 21, 2024, 10:31 AM

Недей да ми говориш за любов 

  Poetry » Love
116 1 1

Недей да ми говориш за любов

Не ме прегръщай толкова горещо

Да ме обичаш ти не си готов

от мене търсиш просто малко нежност

 

Ти казваш, че обичаш ме безкрайно

и търсиш ме, защото те разбирам

Но аз не мога да обичам тайно

на друг сърце си щом съм подарила

 

Безкрайно аз за всичко съжалявам

и да се измъчваш ти не искам

То повече от мене заслужаваш...

Човекът твой е някъде наблизо....

© Росица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??