13.08.2007 г., 13:13 ч.

НЕДЕЙ ДА МЪЛЧИШ 

  Поезия
825 1 11
 

     НЕДЕЙ ДА МЪЛЧИШ


Недей да мълчиш! Нямаш право

така да измъчваш душата ми.

Това тя поне заслужава -

да чуе от тебе съдбата си.


Бъди милостив. Обади се,

кажи ми, че всичко е минало,

че всеки въпрос е безмислен

и чувствата в теб са изстинали.


Достатъчно страдам, е -  стига!

Аз вече предчувствах раздялата.

В сърцето ми клади се вдигат.

Върни ми го, искам го цялото!!!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??