Aug 13, 2007, 1:13 PM

НЕДЕЙ ДА МЪЛЧИШ 

  Poetry
834 1 11
 

     НЕДЕЙ ДА МЪЛЧИШ


Недей да мълчиш! Нямаш право

така да измъчваш душата ми.

Това тя поне заслужава -

да чуе от тебе съдбата си.


Бъди милостив. Обади се,

кажи ми, че всичко е минало,

че всеки въпрос е безмислен

и чувствата в теб са изстинали.


Достатъчно страдам, е -  стига!

Аз вече предчувствах раздялата.

В сърцето ми клади се вдигат.

Върни ми го, искам го цялото!!!

© Теменужка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??