20.09.2007 г., 13:01 ч.

Недей да отиваш там! 

  Поезия
469 0 5
 

Недей да отиваш там!



Навсякъде белеят кости,

търкалят се огризки.

Във този град се хранят с гости

и крехки курортистки.


Във фабрика кибрити правят,

със функция зловеща.

Големи клади с тях ще палят,

да стане жар гореща.


С напитки от реколта стара,

най-обичат за мезе,

препечено на жежка скара,

прясно докторско месце.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??