13.06.2010 г., 21:50 ч.

Недей да плачеш, мамо 

  Поезия
651 2 1

Недей да плачеш, мамо. Спри.
Нима сълзите помагат?
Знаеш ли и мен, че ме боли
другите, когато те раняват?

Недей да плачеш, мамо. Моля.
Нищо не се постига със сълзи.
Зная в теб, че има воля -
спри да плачеш, мамо, спри.

Знам, животът е нечестен.
Знам, не заслужаваш, знам.
Заслужаваш някой много свестен
и тъга ти - нито грам.

Спри да плачеш, моя мамо.
Нима помагат черните сълзи,
попили в мойто детско рамо...?
Недей да плачеш, мамо. Спри.

 

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??