8.01.2012 г., 15:42 ч.

Недей се влюбва 

  Поезия » Друга
565 0 0

Недей се влюбва ти във женен мъж,

защото, знай - ще съжаляваш,

ще разбереш, че всичко изведнъж 

напразно ти на някого даряваш.

 

Любовта ти, знай, не е взаимна

и много сълзи ще пролееш ти,

каквото искаш - няма да се сбъдне,

мечтите ти ще се превърнат в прах дори.

 

Мъже измамни с хубави очи

прелъстяват вас, момичета добри,

не вярвайте на думите лъжливи,

на историйките тъй сълзливи.

 

Момичета, не се лъжете,

не вярвайте на мъжките сълзи,

уверени във себе си бъдете

макар и много да боли.

 

Ще срещнете вий любовта голяма,

в която няма пошлост и измама

и животът ви ще бъде радости и песни,

изпълнен с приключения чудесни.

 

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??