15.06.2014 г., 11:28 ч.

Неделна диагноза 

  Поезия » Любовна
904 1 12



Денят е тих. Ухае на канела
танцуваща във топло мляко с мед...
Навън вали... Отново е Неделя -
най-хубавия ден за мен и теб.
Дянят е с дъх на люляк и върби.
Камбанен звън от църквата дочувам...
Ти нежно ме прегръщаш със очи.
Усмихвам се, защото не сънувам...
Днес цял ден ще вали.  Добра прогноза!
Това че ти си тук сега - ми стига.
Поставих си Неделна диагноза:
усмихната...
... обичана
... щастлива!

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??