23.08.2009 г., 21:25 ч.

Неделни празнини 

  Поезия » Любовна
683 0 4

Тук липсването е подписало неделята,
облича в рокли бистрооки часове
и ги разхожда бавно по алеите ù,
припомняйки си скъпото лице.

 

Небето ми се пълни с гълъбите
на мислите, изпратени към теб
и облаците втурват стълбите си,
а вятърът взривява ги без ред.

 

Така не мога до върха на имането
и моженето да се изкача.

И пак се лъжа, че ми стига - има те,
и слънце гали те, и те вали дъждът.

 

о2.06 г.

 

 

© Дора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??