6.03.2018 г., 20:54 ч.  

Неделно "хайку" 

  Поезия » Източни форми
1038 1 0

Закъснели капки от нощния дъжд.
Стъклени перлички по клоните. 
Сън за бъдеща пролет.

© Диана Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??