Mar 6, 2018, 8:54 PM  

Неделно "хайку" 

  Poetry » East forms
1039 1 0

Закъснели капки от нощния дъжд.
Стъклени перлички по клоните. 
Сън за бъдеща пролет.

© Диана Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??