🌟
Ще стана
рано в неделя,
ще мина през "Неделя"
да хапна една неделя,
от там ще ида на битака,
звезди да си накупя,
ако ще да са и от боклука!
Ще се накича от глава до крака,
да светна като коледна елха,
селфи ще си сътворя
и нов аватар ще барна -
да мина и аз с арните за арна!
🌟 😊 🌟
© П Антонова Всички права запазени