15.10.2007 г., 17:38 ч.

Недоизказаната нежност 

  Поезия
804 0 16
Дали беше
достатъчно силен
зовът ти,
да се впусна,
да търся
с надежда
ТЕБ?!
Отлетяха думите
от така и недописания
стих за двама.
Препусках,
бързах,
крачех,
през бури минавах,
грешки правех,
да търся нетърсимото
(не го ли търсиш, само не идва).
Опитвах се
да намеря,
не знаех какво
и къде да търся,
не се спирах,
почивка нямах.
Един за друг
не бяхме,
но така и не угасна
тоз стремеж
по
недоизказаната нежност.

© Богдан Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??