1.08.2019 г., 8:46 ч.

Недописана история 

  Поезия » Любовна
394 0 0

Ти няма да бъдеш част от мен,
няма да си бялото във моя ден.
Нито ще изгониш сивотата ми,
наситила мастилено душата ми.

 

Но ще бъдеш моята симфония - 
единствената недописана история.
И затова ще те превърна в поезия
красива като любимата ми фрезия.

© The ice girl Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??