25.04.2020 г., 0:18 ч.

Недопустимо 

  Поезия » Философска
766 1 1

Само с тебе искам да говоря 

Усмихнат си, приличаш на мечта 

Дори библейска книга да разтворя

Пак твоето име там ще прочета. 

 

Притихнала в бръчките ти тъй-красиви

Забравила, че само в мислите си мой

За тайните на дните мълчаливи

Гори ме спомен и изстивам в зной

 

Към здрача ли те водя?

Остави ме, аз паднала да плача... 

Сама да бродя... Недей!

Аз искам си палача! 

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Човек сам прави изборите в живота си! И оставя следа след себе си... Животът дава шанс на всеки.
Предложения
: ??:??