12.03.2008 г., 17:32 ч.

Недостоплени 

  Поезия
518 0 6
 

Още недостоплени са дните ни...

И навън мирише още на мъгла...

Нищо, че захвърлихме качулките...

и че вече никнат първите цветя!...

Някой може да замръзне в сянката

на изоставени несбъднати мечти...

А пък друг да не намери пътя

в порива на сдържани сълзи... 

Още недостоплени се борим

да посрещнем първите лъчи!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??