Mar 12, 2008, 5:32 PM

Недостоплени 

  Poetry
519 0 6
 

Още недостоплени са дните ни...

И навън мирише още на мъгла...

Нищо, че захвърлихме качулките...

и че вече никнат първите цветя!...

Някой може да замръзне в сянката

на изоставени несбъднати мечти...

А пък друг да не намери пътя

в порива на сдържани сълзи... 

Още недостоплени се борим

да посрещнем първите лъчи!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??