31.03.2008 г., 14:08 ч.

Недовършено 7 

  Поезия » Любовна
412 0 1
Недовършено 7

Казвам много, с малко думи,
думи, чакащи за ласка,
искам чувства, не албуми,
с лице и дъх, не с маска!

И толкоз мога да напиша,
но излишно е и още рано,
рано е дълбоко да се диша -
гърлото боли, продрано...

'95

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??