14.06.2014 г., 11:35 ч.

Негативно програмиране 

  Поезия » Философска
566 0 4

                                       

                                       Шейсет и четири

                                       черно-бели

                                       квадратчета

                                       ме предизвикват

                                       да  играя сам

                                       срещу себе си.

 

                                       Играта ме

                                       поглъща -

                                       на  ход е *сатори*

                                       разбърка фигурите

                                       и   рече: -

                                       Ти си син

                                       на мъж който

                                       е станал Воин...

                                       забрави играта

                                       последвай - Фаусто

                                       събуди Вселената

                                       виж себе си

                                       за да постигнеш

                                       съвършенство!!!

 

                                       Тогава ще усетиш

                                       горещата лава

                                       от Старата земя.

                           

                                       Затворих очи и

                                       наредих

                                       фигурите за

                                       нова партия...  

 

                                          

 

 

© Росен Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Даде ми надежда Кръстина,благодаря ти!
  • "Затворих очи и
    наредих фигурите
    за нова партия... "
    -----------------------------
    Всеки край, крие в себе си
    ново начало... Много ми хареса,
    прекрасен стих,който съдържа
    много актуално послание!
    Поздрави! Бъди!
  • Благодаря за сподянето,Санвали!
  • Хареса ми тази образност - хубаво хрумване.
Предложения
: ??:??