2.07.2012 г., 15:36 ч.

Неизбежност 

  Поезия
460 0 1

 

 

 

тлен или вечност

 

белязва познание

 

мъка стаило







© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??