12.10.2004 г., 9:33 ч.

Неизживяно 

  Поезия
1150 0 0
Съмва се...
А ти ме чакаш.
Поглеждам през прозореца.
Дали ще дойда?

Текат минути...
А още там си.
Загледан в пътя.
В очакване.

Отмина времето...
Но още ме сънуваш.
Помниш ме.Целуваш...
Писма изпращаш.

И стъмва се...
Залезе слънцето.
Но още във очакване мълчиш.
Не изгуби ли търпение?

И нощ настъпи...
Затичах се.
С надеждата да те намеря.
Но само сянката ти аз открих...

01.09.2004

© ВишнЯна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??