10.01.2014 г., 10:22 ч.

Неизказани 

  Поезия
416 0 6



В часа на виолетовия здрач,

когато денят

сбогува се със синевата,

във въздуха увисват

неизказани слова.

Но те не падат,

а като мънички светулки

започват да трептят едва-едва

около белия небесен фар,

галещ със седефената си ръка

мрака.            

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??