Прегръщаха се като полудели,
целувките им бяха неизмерни,
две тела, две безконечни хали,
без да знаят, че смъртта е неизбежна.
А любовта ги пазеше докрай
но нямаше права да спре това,
любов, която нямаше да има край,
съдбата вече беше пратила смъртта.
Намериха ги с вплетени ръце,
една любов, един живот, едни съдби,
тъжеше всяко тупкащо сърце
и обичта наведена проливаше сълзи,
така и не успя да ги спаси!!!
© Камелия Кацарска Всички права запазени