17.11.2020 г., 21:11 ч.

Неизречени 

  Поезия » Любовна
264 0 0

...

Защо тъй тъжно
Говори ми пианото
За безлунна лятна нощ
За падащи звезди
Гласове на гларуси
И неизречени желания
Където
Сме само аз и ти
Целуващи се във забрава
Сливащи се до морето
И има толкова прекрасни
Несбъднати желания
Вдъхновени
От мириса 
На горчивите вълни...
Останали са там
И неизречени
Но сега копнеем пак
Със самотното пиано
За мечти за лято
И поезия...
Нека остават си 
Там някъде, 
Във времето...
Да живеят тихо
И недокоснати почти

...

© М В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??