25.03.2015 г., 23:10 ч.

Неизвестно 

  Поезия » Друга
519 0 0

Неизвестността ме плаши.
Искам да знам всичко.
За теб. За мен.
За атмосферното налягане.
Искам да остана притисната в теб.
Чувствайки движението
на гръдния ти кош.
Искам обаче и друго.
Искам някой да се заслуша
в моето дихание.
Да докосва косите ми,
с различна от твоята нехайност.
Но неизвестността мe плаши.
Ти си сигурен.
Нали?

© explose Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??