Гама от любов, искрени чувства, потопени в мен.
Ти бе огън, в който аз горя.
Докосна ме парещо.
Свежа съм за любов.
Крехка съм на чувства, но съм единствена за теб.
Аз и ти подведохме света, само любов и ласки.
Красота!
Бриз на хармония и пъстри багри на любов.
Ти, гласът ти ме носи под облаците.
Твоята усмивка е копринена, но си с мен истински.
© Десислава Танева Всички права запазени