Mar 27, 2020, 5:22 PM

Нежен писък на любов 

  Poetry » Love, Free verse
635 0 0

Гама от любов, искрени чувства, потопени в мен.

Ти бе огън, в който аз горя.

Докосна ме парещо.

Свежа съм за любов.

Крехка съм на чувства, но съм единствена за теб.

Аз и ти подведохме света, само любов и ласки.

Красота!

Бриз на хармония и пъстри багри на любов.

Ти, гласът ти ме носи под облаците.

Твоята усмивка е копринена, но си с мен истински.

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??