13.09.2008 г., 22:59 ч.

Нежен звън 

  Поезия » Любовна
704 0 2

Нощта спокойно притаила е дъх
и уличните лампи вън не светят,
усеща се лек, хладен звън
на нежни думи, изречени от нечии устни.

Небето обсипано е от безброй звезди,
а погледът все към тях дебне,
долавя се нежно, мило чувство,
докоснато от нечие сърце.

Скрила е нощта много загадки
и тежка е нощната тъмнина,
в каква романтика се е потопил града,
в каква романтика плува нечия душа.

И още е спокойно, тъмно,
звездите светят още по-силно,
и още усеща се лекият, хладен звън
на нежните думи, от нечиите устни.

© Тони Начева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??