21.10.2007 г., 23:10 ч.

Нежна дрога 

  Поезия » Любовна
884 0 4

Две мъжки ръце - да, твоите...
Две небесно-сини очи - да, твоите...
Като нежна дрога си за мен ти сега...
Преминаваш като ток по тялото ми...


Искам всяка секунда да съм с тебе,
пристрастена съм аз към теб...
Като нежна дрога действаш ми,
желая те ден и нощ!


Като буен огън си в моето сърце,
любовта ми не ще угасне...
Това си ти за мен - нежна дрога,
 силен наркотик, без който аз не мога!

© Габи Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??