28.03.2013 г., 12:39 ч.

Нежна е нощта 

  Поезия » Любовна
1024 1 0

Нежна е нощта

 

Нежна е нощта, когато съм до тебе.

Заспала с надежда на твоето мъжко рамо,

че ти ще бдиш над мен и любовта

за утрешния... бъден ден…

Нежна е нощта, изпълнена с дъх на рози,

обвита e в мечти нашата любов,

чувствата взаимни нежно се преплитат

и блести небето, пропито от любов…

Нежност е щом до теб се будя…

С усмивка ще посрещнем изгряващия ден,

заедно ще поемем по прашните пътеки

на този вечен път, наречен - живот…

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??