Нежна, моя фея,
сладко те лелея.
Песничка ти пея
аз на любовта.
Пламено копнея
с чудната мечта.
Искам да се слея
с тебе, Красота.
Влюбено живея,
чувства ще излея,
силно ще искрея,
има те в света.
Нежна, моя фея,
сладко те лелея.
Песничка ти пея
аз на любовта.
Свежо ще успея
да те разцъфтя.
Ти си цвят от нея-
да, на Пролетта,
Приказно туптея,
с обич богатея,
с твоя смях се смея,
с теб ще полетя.
Нежна, моя фея,
сладко те лелея.
Песничка ти пея
аз на любовта.
© Асенчо Грудев Всички права запазени