4.06.2009 г., 20:32 ч.

Нежна нощ и много любов 

  Поезия » Любовна
509 0 2

Аз до теб съм, ти до мен.
Спи градът и двама сега
сме щастливи с любовта.
Ти ме гледаш, гледам те аз.
Душите ни говорят без глас.
Ти ме гледаш, разбираш,
сега любовта е дошла.
Не казваш нищо,
ръцете ти даряват топлина.
Аз ти вярвам, вярвам в нощта.
Нежността е дошла.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??