7.12.2013 г., 14:34 ч.  

Нежна струна 

  Поезия » Любовна
412 0 2

Нежна струна

За мене ти си - обич и надежда.
Неутолима жажда. Огън и мечта.
В копнежи тайнствени повеждаш
и през потока благ на вечността.

Кажи ми, как да те наричам?..
Любов?.. Разцъфнала мечта?
Живота пуст е, даже безразличен
сред леден необят и тишина.

Дали ще бъда хулен и осъден?
Дали сред черни клади ще горя?
Но пак възкръснал, бърз и силен
ще търся смисъла във Любовта.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??